标题: 你地甘夜仲晤驯啊~!-->Cool嘉转移 [打印本页]

作者: 勁無Feel    时间: 2003-6-15 04:05     标题: 你地甘夜仲晤驯啊~!-->Cool嘉转移

依家几点种啦~![em19]
作者: Cool嘉    时间: 2003-6-15 04:08

呵呵..不要在那里发这些帖 谁不着啊..你呢?
作者: 勁無Feel    时间: 2003-6-15 04:13

打紧机啊~!呵呵~!有没PLAY ONLINE GAME噶~!
作者: Cool嘉    时间: 2003-6-15 04:18

玩游戏啊..... 我不明白...我文盲来的....
作者: 勁無Feel    时间: 2003-6-15 04:20

呵呵````原来你没玩游戏噶~!晤好意思!我好耐没翻河源啦~!
作者: Cool嘉    时间: 2003-6-15 04:21

噢...你很久没有回来河源? 你在那里啊?现在
作者: 勁無Feel    时间: 2003-6-15 04:23

我依家系深圳噶~!长久住落去果只~!所以我依家唔系几识讲客家话啦~!呵呵~!可以话系晤识~!我系龙川噶~!系深圳住左18年~!今年18岁~!席席~!
作者: Cool嘉    时间: 2003-6-15 04:24

哇....原来是这样的...呵呵 在下面还好吗?
作者: 勁無Feel    时间: 2003-6-15 04:25

过得几好啊~!~!想要咩有咩~!你都系读高一噶~!
作者: Cool嘉    时间: 2003-6-15 04:26

我早就没有读书了...呵呵~ 加我的QQ说吧~OK
作者: 勁無Feel    时间: 2003-6-15 04:27

顶~!做麦冷唔读书噶~!好好地地~!我睇你都系18岁~!同我差晤多啦!
作者: Cool嘉    时间: 2003-6-15 04:29

不想读就不读了....反正家人又不会强逼我去读... 呵呵``````你QQ多少?
作者: 勁無Feel    时间: 2003-6-15 04:31

呵呵``甘你依家米没也做咯!哩张帖子相系你真人来噶~!你识唔识玩skatting~!有兴趣玩下啊~!
作者: Cool嘉    时间: 2003-6-15 04:33

是啊....没有做事.... 可能到回去读书吧................呵呵..是我来的..有什么问题吗? 不会噢...我问你QQ多少啊~
作者: 勁無Feel    时间: 2003-6-15 04:34

我噶QQ系48646011~有事就稳我倾~!
作者: 陈政希    时间: 2003-6-15 10:06

全部夜鬼....
作者: 神少    时间: 2003-6-15 10:10

坏学生..
作者: SurpriSe    时间: 2003-6-15 13:42

梦游我来过…………
作者: 陈政希    时间: 2003-6-17 01:15

哈哈.....我也是夜鬼````
作者: 蠽    时间: 2003-6-17 13:33

我做黑夜色浪`YE~ 靓女`别那么晚回家哦`
作者: 噹噹    时间: 2003-6-17 14:24

我不是靓女..所以晚回家没问题囖.!!

欢迎光临 河源学生社区 (http://www.hyxs.net/bbs/) Powered by Discuz! 7.2