标题: 至"铁"死党特辑╰⌒ァ游柔篇 ..` [打印本页]

作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-5-30 03:14     标题: 至"铁"死党特辑╰⌒ァ游柔篇 ..`

死党:游柔 昵称:圆咕噜 生日:拾月弍拾壹日 QQ:164987233 口頭禅:嫌命长吖。。。 壞習惯:博愛[em02] 必杀技:三更半夜發信息或者打电话骚扰人(我失眠既頭號杀手)[em06] 锺意吃既食物:雪糕[em02] 嗜好:唱K,行街街 理想:嫁住好人家[em04] 蒲頭地点:湖滨路(女仔行街街既必经之地) DISCO (死党中最劈得酒既女仔就系佢)[em10] 中医院(佢系卫校毕业既,[em12]系度見到佢都吾方系咩好事囖,呵呵) 友情指数:★★★★★(爆灯) 印象: 識咗佢5年了,俾我既印象都Q得嚟體貼,纯真得嚟抵锡[em02]有段時間 我哋失去咗联络,因為佢去咗外地讀書,我又做咗嘢。但呢几個月我哋联络返大家 既時後,先至知道,其實嗰份感情一直都冇变,只系係度等我哋继续延伸。。。 雖然我哋成日發信息啀煞,句句顶心顶肺[em06]但系改变吾到既系,佢永遠 系我既至“铁”既老死,呵呵。。。。。[em01]
作者: 你给的翅膀    时间: 2004-5-30 03:22

呵呵 ```````好搞笑```必杀技
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-5-30 03:25

我次次都衰係佢呢招手上 所以話佢必杀技系一D都冇错既
作者: 你给的翅膀    时间: 2004-5-30 03:26

呵呵 ``悲哀``
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-5-30 03:28

下次咁樣我决定封佢既必杀技……关機!
作者: 你给的翅膀    时间: 2004-5-30 03:34

这个想法不错``
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-5-30 03:39

但我惊佢下次見到我會扁我吖
作者: 嚠菲    时间: 2004-5-30 08:48

嘻嘻......一般来说都会... 你还是小心点好咯~!! 喔喔~~~~!!
作者: ╭¤七剪瞳◎╯    时间: 2004-5-31 01:36

[em05][glow=255,red,2]衰人[/glow]~~~系我!你既至铁[SHADOW=255,blue,1]老死[/SHADOW]! ·*…# ! 死仔吖,估唔到同你甘老死, 你起人地面前竟然甘样讲我~~~ 你真系令到我好~~~~~~~~~~ ……*—# *开 心·* 吖~~%·!* ~~ 三更勾魂即醒CALL[em28], ——你今晚仲想唔想要吖~~~呵呵*~[em31]
作者: ╭¤七剪瞳◎╯    时间: 2004-5-31 02:56     标题: [原创]老死,我唔识得点贴图添~~~

[em06] 两点几甘早点训得着呀~~~ 我就起度搞佐一餐啦! 试下出来既效果系点既先~~~[em09] 唔好睇既话你地就[em31]咪埋双眼啦! 仲有![em09]吖峰你返佐来一定要教下我点发贴吖~~~~~

作者: 老鼠仔    时间: 2004-6-1 21:58

hehe ~~~~超级无敌香港脚!!
作者: 孩子王    时间: 2004-6-2 21:04

嘎嘎...
作者: 李航洲    时间: 2004-6-2 22:00

好圓哦..
作者: 神少    时间: 2004-6-4 13:07

此帖有创意..不错..给予精华奖励..
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-6-6 00:31

以下是引用╭¤七剪瞳◎╯在2004-5-31 138的发言:
[em05][glow=255,red,2]衰人[/glow]~~~系我!你既至铁[SHADOW=255,blue,1]老死[/SHADOW]! ·*…# ! 死仔吖,估唔到同你甘老死, 你起人地面前竟然甘样讲我~~~ 你真系令到我好~~~~~~~~~~ ……*—# *开 心·* 吖~~%·!* ~~ 三更勾魂即醒CALL[em28], ——你今晚仲想唔想要吖~~~呵呵*~[em31]

[em06]....啊姐吖 你知吾知你嗰D午夜铃声依家對我来講 已经失去咗杀伤力啦.呵呵. 因為...............我開咗靜音!哈哈... 不過你發信息嚟我仲系吾忍心吾回复 哎...鬼叫我哋系老死吖.. 惟有 坚持到底,舍命陪老死
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-6-6 00:41

以下是引用╭¤七剪瞳◎╯在2004-5-31 229的发言:
[em06] 两点几甘早点训得着呀~~~ 我就起度搞佐一餐啦! 试下出来既效果系点既先~~~[em09] 唔好睇既话你地就[em31]咪埋双眼啦! 仲有![em09]吖峰你返佐来一定要教下我点发贴吖~~~~~
-_-!吾該你换咗個頭像啦...好"乡下"吖 仲邊度洗我教吖 你依家吾系識玩囖咩? 哈...辛苦你了,發幾個字用咗個通宵. 佩服,佩服..
[em01]
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-6-6 00:49

[em04]本来我都吾敢放上嚟吓人既啦 -_-!想吾到你竟然敢....厉害
作者: ╭¤七剪瞳◎╯    时间: 2004-6-6 01:06

呵呵~~~有咩姐~~~ 又唔系我自己既脚仔[em05] 算系帮我朋友同距只脚做下免费宣传喽~~~[em31]
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-6-6 01:15

佢系吾系香港咖? 想系河源网宣传佢對香港脚吖.呵呵..
作者: ╭¤七剪瞳◎╯    时间: 2004-6-7 21:24     标题: 至"铁"死党特辑╰⌒ァ游柔篇 ..`

我终于帮你谂到你换咩发型好睇D啦~~~ 如果你当我系你老死,如果你信得过我既眼光既话~~~[em31] 唔错嘎,考虑下啦~~~

作者: ╭¤七剪瞳◎╯    时间: 2004-6-8 00:59     标题: ╭◎-◎╮大家来睇睇

本年度特大袭击事件

作者: ╭¤七剪瞳◎╯    时间: 2004-6-8 01:03     标题: ╭◎-◎╮大家来睇睇

你系我老婆 how much I love you
作者: 靓仔艺    时间: 2004-6-8 13:10

喂喂喂你讲的一只女仔是边哪位啊` 点解我没见过既`是唔是`````
作者: 咔哇咿    时间: 2004-6-12 00:26

好鬼盏唧喈``````
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-6-13 01:05

以下是引用╭¤七剪瞳◎╯在2004-6-7 2109的发言: 我终于帮你谂到你换咩发型好睇D啦~~~ 如果你当我系你老死,如果你信得过我既眼光既话~~~[em31] 唔错嘎,考虑下啦~~~

靓女吖

-_-!眞系换發型伽 吾系同你講笑!

仲有 你發搞笑图贴就要到第個版区發

吾系發系呢度伽

呵呵 下次吾好再咁様啦

[em01]
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-6-13 01:07

以下是引用靓仔艺在2004-6-8 1358的发言: 喂喂喂你讲的一只女仔是边哪位啊` 点解我没见过既`是唔是`````

呵 佢系我失散咗好耐既死党

所以你先至冇见過佢 吾好乱咁唸吖 呵呵

作者: ╭¤七剪瞳◎╯    时间: 2004-6-17 01:39     标题: 睇落去无甘细路女啦```

(拉前)

老友记,你问我好唔好睇?你睇下嘛知喽~~~[em04]

系唔系成熟佐D哩?[em01]系唔系多佐D女人味吖??

(拉后)

呵呵~~~[em34]仲未整好嘎,未染吖嘛~~~

作者: ╭¤七剪瞳◎╯    时间: 2004-6-17 11:38     标题: 点吖~~点吖~~~点吖~~~~~

[em41]点吖~~~老死,有无咩变到吖?系咧,[em09]点解依加换唔到头像嘎??系啦,下次发你指指条菜你睇下吖![em34]记得哎你指指千其唔好流口水吖~~~

作者: RR    时间: 2004-6-17 12:25

猪头指数:`````[em35][em35][em35][em35][em35]``````````````
作者: ﹎疍噠仔"    时间: 2004-6-18 00:27

哦嘢...

果然有咗女人味喔

睇嚟我都要快D换個发型先至得.

帮下眼吖

我换邊种发型好D吖

我仲系度考虑紧

应该下個月之前會换囖

作者: 李智    时间: 2004-8-9 23:34

哗~~好心也不要发那么多大恐龙上来拉

作者: 。我爱牛牛。    时间: 2004-8-10 13:48

楼上的怎么可以这样说!

我好羡慕他们的感情哦!

作者: |*.婉婉.    时间: 2007-11-3 23:13

哈哈,
他好凄凉哦

欢迎光临 河源学生社区 (http://www.hyxs.net/bbs/) Powered by Discuz! 7.2