标题: ◆''_莪啲愛.變質釕.! [囀貼] [打印本页]

作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 16:58     标题: ◆''_莪啲愛.變質釕.! [囀貼]

『1.』 他離身而去的身影..一直係莪腦裏.. 爲什麽..你要咁殘忍.. 連分手的理由也那麽慘酷. . "妳太過乖喇.5適合莪哩種蒲仔. " 於是..我學識了放縱. . 成爲了1.個蒲女. 『2.』 "菲菲..過黎哩樹.! " 講哩句説話噶人..係我表哥..傑少.. "菲菲..快些少.介紹個靚仔過妳識.. " 冇錯.莪嗌鄧芝菲.. 今年16.今年升高中 .. "嗯.邊位啊.. " 坐低之後..望望周圍..都冇靚仔.! "哪..遠在天邊..近在眼前咯.!我旁邊哩位.. " 5係話..佢嗌靚仔?靚女差5多咯.! 好白..嘴唇紅紅哋..頭髮..焦起身咯. "呃.表哥啊..咪開玩笑咯.! " "莪邊有開玩笑啊.人哋特燈扮成咁黎見妳嘎" "妳好.我嗌俞.. "佢企起身..伸出手黎.. "呃.你好啊.我嗌菲菲.. "出於禮貌..我都伸出手.. 哇.爽啊..佢手好滑..仲滑過莪添. 唸到哩樹..有d妒嫉.. 有冇搞錯.男仔同女仔一樣..手仲比莪滑.仲白過莪添.! "喂.你哋有冇咁老套啊.!握手..? " "傑.咪難爲菲菲啦.!"
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 16:59

『3.』 "傑.咪難爲菲菲啦.!" "呵.表哥.係邊個先老套啊.伸出手黎講妳好.!" 其實..莪都5想難爲佢. 只不過..剛剛佢幫莪求情..如果莪多謝佢.咪顯得莪對佢有fell..! "俞..睇睇.係邊個難爲邊個啊. " "呵.冇所謂.!" "表哥..如果冇事.莪想返屋啊." "咁快返.爭做孝女啊.!" 所謂爭.係因爲莪有個同父異母嘅家姊. 而依傢噶吖媽.都5係莪哋2個嘎親生吖媽.. 可以睇出..莪吖爸幾花.. 繼承佢老人家噶遺傳..莪都好花.. "姚俐傑..你再亂講嘢.莪同你恩斷義絕." "好好好..莪嘎乖細妹.5講咯.!" "嗯,咁莪走先.!" "不如..莪送妳啊." 個哪型出聲咯..哪型係莪剛剛幫俞取嘎花名. "5洗咯.莪自己搭的就ok.!" "1個女仔搭的.5安全噶.!" 乜哪型咁羅索嘎.! "都話5洗咯." "5會麻煩嘎. " 鬼唸你麻煩..莪麻煩先係. "菲菲..咪俾佢送咯," "嗯.咁好喇.!" 講5過哪型啊.繼續講落去.聼日5洗做人. 出到去.. "菲菲啊..妳有冇仔啊." "菲菲..?嗌得莪咁親密..好似莪先剛剛識你嘎啵..!" "呃.."佢冇嘢好講. "唉.睇你咁可憐..算數喇.!"
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 16:59

『5.』 "唉.睇你咁可憐..算數喇.!" "啫係原諒莪啦?鄧小姐." 天啊..佢特燈同莪玩啊..仲係白癡過人呢.. 嗌莪鄧小姐..? "你仲係嗌返莪菲菲啦.莪有仔嘎喇.!" 其實..莪剛剛先俾人飛. 莪.愛佢.愛得太深了.. 之所以同哪型講莪有仔.係5想受佢啫.. 對佢個副樣.冇興趣.! "噢.唸住可以溝妳添." 洗5洗咁直接阿.人哋女仔黎嘎.會怕醜嘅..! "呵.咁啊.5好意思." "5緊要..其實係傑嗌莪黎溝妳.安慰妳啫." 乜乜話..冇聼錯阿嘛.. "佢話妳剛剛俾人飛."佢望住莪..繼續講落去.. "點解.妳咁快又有仔呢." "質問啊.你依傢.!莪咁多人追.有都5出奇啊." 我實在..忍5到喇. 佢竟然冇俾莪嚇到.依然望住莪. "5敢5敢.!請問..妳現任男朋友係邊位呢..本小人想見識下." 5係話.莪..

『6.』 5係話.莪.. "喂.莪條仔係邊位關你乜事啊.8褂." "冇.想同佢爭妳啫." "好.好.!" 實在俾佢逼到si si下咯. 唯有講出莪兄弟..甯仔出黎喇. "好話啦.莪條仔就係大名鼎鼎嘎甯少喇." "噢.好.妳屋到未.." 同佢傾下傾下..都到咗路口喇. "嗯.到喇.你可以走啦." "好似先到路口啫喔.菲菲..!妳屋係9號啵" 5係話.佢連莪屋幾多號都知道.? "喂.你係咪中意莪.跟蹤過莪." "喂.菲菲小姐..咪自作多情..傑同莪講嘎.!" "其實呢.中意莪都好平常啫./莪咁靚女.." "小姐..妳. 哈哈..唸5到.佢咁蠢.咁都俾莪玩到. "係咁喇.莪返屋喇." "喂.莪要送到妳入屋.!" "5洗咯.有人係屋." 屋裏嘅廰開著咗燈. "5得.! "
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 17:00

『7.』 "5得.! " "咁你想點啊." "莪要去妳間房look.look..!" "莪間房..? " "嗯."講完.佢就拖住莪手.一直行. . "喂.行過隆喇.! " "噢.哩間.?" "嗯." 入到去.睇到莪家姊-盈.同緊個人kiss.. "家姊.莪返喇." 家姊見到莪哋.推開個男仔. "噢,係啊.細妹.哩位係.." "莪係佢條仔.!嗌俞.."未等我講.佢就爭住講曬. "呃.係啊."莪尷尬咁笑咗笑. "咦.家姊啊.妳旁邊個位係.." 死人哪型..學莪嗌家姊.! 天啊..莪死得咯.! 等個男仔轉過頭黎..莪心..好痛..!
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 17:02

『8.』 等個男仔轉過頭黎..莪心..好痛..! 係佢.係莪愛得太深嘅男仔.. 係佢.係莪生命裏..最重要嘅男仔.. 係佢.係莪心裏傷痕嘅主人. . 係佢.何勇斌. "細妹.妳冇事啊..?" "家姊..佢冇事.佢飲多咗啫." 俞睇出莪心事.. "噢.莪老公.斌.." "嗯.你哋好." 點解佢好似5識莪噶.? "老婆仔啊.咪阻住人哋咯.返上樓喇.!" 老婆仔/..?以前同佢係埋1起嘅時候.. 無論莪點扭計..佢都5肯嗌莪老婆仔.. "嗯.細妹.咁你哋開心d了喔.今晚吖爸吖媽都5返啊." "嗯." 等佢哋返上樓..哪型扶住莪坐低. "喂.妳冇事啊." "嗯,冇事." 好彩有佢係度.5係嘎話.可能..莪早已喊出黎.. "5該曬你.走咯,帶你去莪間房." "好啊.!"佢變得好開心.. "燈燈登凳..!莪間房.如何..?" "乜咁搞笑嘅..全部係男仔嘅嘢.完全5似女仔間房.!" "嗯.莪自細就好似男仔.. " "哇.同莪1對.莪自細就似女仔.! " "呵呵.!" "你等莪1陣.莪伶d飲料上黎." "噢.莪要綠茶.." "嗯.好.!" 莪特燈從家姊間房兜過去. . 突然..莪手俾人捉住.仲捂住莪嘴.. 5係話.俾人勒索啊..天啊,咪咁對莪.! "喂.妳咪以爲莪5知妳唸乜啊妳.!" 原來係佢.. 終于..佢放開咗莪.. "乜啊.莪想問佢哋飲乜啫.!" "係咩.1起啊.橫掂莪有興趣.." 佢捉住莪手..
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 17:07

『9.』 佢捉住莪手.. 家姊度門都冇關實..佢哋2個..系度.. 系度kiss.. 慢慢.斌除家姊件衫.. 睇到哩樹.心.漸漸灰曬., "走咯."莪輕輕講句. 落到樓下..1片漆黑.. 回憶從前..莪同斌嘅甜蜜..淚水. 漸漸湧出黎.. 俞突然抱住莪.. "5好喊喇.有莪系樹. " "55..點解你5系佢, " 佢冇講嘢.抱得莪更實.. 過咗好耐.佢推開莪..轉身走.. "喂." "菲菲..有事.?" "你..今晚可5可以留落黎.. " 佢望望莪..幫莪擦眼淚.. 莪抱實佢.. "5好離開莪..!" "嗯,莪5會離開妳.永遠系妳身邊.." 哩句.算是承諾嗎.. 莪伶咗支酒上去.. 再次入到莪間房.. 佢訓系莪張床度.. . "喂.你有冇乜啊." "乜啊." "咪玩喇.你知道莪講乜嘅.!" "有,系樹." "噢." "想點啊.莪5會輕易俾人嘎." "噢,咁算咯.莪都系樹." 莪轉身過去..倒酒.. "喂.其實呢..如果系妳.5拘啵.!" "哈.咁玩下咯." 佢眼神突然暗咗落去.. "只不過..莪5想妳而因爲佢先..亦5想妳後悔.." "莪.5會後悔,"
作者: 。我爱牛牛。    时间: 2005-10-22 20:33

就这样??? 还有下问呢``` 快快快`` 想看啊`
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 21:01

『10.』 "莪.5會後悔," "咁.." "點啊.莪5清楚嘎." "嗯.莪清楚.妳願意莪帶領妳嗎." "你又話你第1次..?" "嗯,聽妳表哥講多咗.," "呵.好啊." 佢再次抱住莪.莪哋雙眼凝望.. 認真d睇佢.都幾靚仔啊. 乜莪之前冇發現嘎.! 莪主動頂上去錫佢.<因爲佢高莪整個頭..嗚嗚..!> 佢又迎合莪.. 之後.莪哋… 『11.』 第2日. 門咚咚響.. 眼睛睜開黎..見到佢仍然熟睡緊.. 起身穿衫..開門. "起身食早餐.."系斌.. "嗯."莪點頭.. 對於佢.莪冇乜講.. "嗯,快d."講完.佢就落咗樓.. 莪去到廁所..<莪間房有..> 俞就起咗身.. "喂/..懶豬." "喂唔."莪擦緊牙吖嘛..! "莪又要擦..!" 莪指指旁邊嘅台..個度有杯.又有新牙刷..新毛巾.. 本身哩d..系爲莪好姊妹..-瑤準備嘅.只不過佢5得閑黎咋, 擦完牙.洗完臉咯.爽曬.! 1轉身.就見到莪張床單..有d血迹.. 點算好呢.!於是莪就伶出新噶床單..換上. 俞都整好咯. "莪想沖涼..!"佢對莪講. "嗯.好." "莪冇衫換." "呃.系喔.!不如等莪先沖.." "嗯,求其..莪再訓多陣." 可能.佢攰挂.念起昨晚..莪都攰啊.! 沖完涼出黎..見到佢仲訓緊. 哇.好得意啊.!
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 21:02

『12.』 哇.好得意啊.! "喂/.起身.. 喂/.起身.. 喂/.起身..~" 訓得咁菻嘎..點嗌都嗌5醒.. 算數..!莪換衫衫/.. 頭先由於5記得伶衫入去,又5好意思出黎.咪穿返d睡衫咯. 嗯.今日..今日..穿裙裙喇.! 入到廁所..剛除完衫. 佢.俞就入咗黎.. "喂.有冇衫啊.." "啊.同莪出返去.!" "車,莪昨晚都睇曬喇.!" 『13.』 "出返去." "嗯.好..!" 唉.!激si莪咯..!有冇搞錯喔. 不過.念起頭先..情5自禁咁笑起身.. 系嘅.昨晚.佢乜都睇曬..頭先個樣.,好得意啊.! 『14.』 出到去.佢2眼發亮.. "喂喂,妳穿裙幾索喔.!" "哽系喇.!" "呵.5錯..!" "哈哈.你去沖涼喇.哩件衫同條褲系表哥嘎.你穿住先.!" "噢." 哇哇..得意啊.!
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 21:07

『15.』 哇哇..得意啊.! 當莪沉淪之中.. 度門突然開咗.. "菲菲..妳到底要5要食早餐.!"又系斌.. "呃."當莪5知點同佢講嘎時候. 俞出咗黎.只穿咗條褲.. "菲菲..莪型5型啊.!" "呵." "嚇.5好意思..!5知你系度.!" "冇所謂..你哋食5食早餐.?" "食啊.等莪哋整好嘢先.5該曬.!" "嗯."斌眼神有d迷茫.. 5通..冇可能..系莪念多嘢喇.! "喂." "點啊." "幾好啊.8錯..!" "哈哈,!莪就知道,"
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 21:07

『16.』 "哈哈,!莪就知道," "落去咯.!家姊等莪哋有半粒鍾." "嗯,好,." 佢一直拖住莪手.. "家姊..早晨..!"哈.又俾佢嗌家姊.! "家姊.." "嗯.等你哋咁耐.終於落黎了.!" "5好意思啊.!" "冇所謂.開動咯.!" "嗯.嗯." 沈默中.. 俞食埋.企起身.. "莪食埋咯.你哋慢慢.!" "喂.等埋莪." "豬始終系豬.!" "哼.5啋你.!" "好喇.乖.." "嗯嗯.!" "你哋啊.5好咁肉麻喇.!"家姊笑住講.. "嗯.莪哋走啦,!88..家姊.!" "嗯,好.!" 『17.』 "嗯,好.!" "終於出到黎喇.!" "哇哇.你咁驚嘎..!" "5系啊.妳家姊一直望實莪.可能莪太過靚仔啦.!" "哈哈.你.!" 莪哋好開心咁行街.. "喂.莪去買樣嘢." "噢.好.系樹等你." 隱約就知道佢買x藥啦..! "喂.莪黎了.!" "嗯.買咗水啦.?" "嗯,吔落去啦." 吔完.佢攔住莪.. "菲菲..莪要1生1世系妳身邊守護妳.!" "嗯"雖然明知道承諾5會系1輩子.. 不過.莪還是選擇相信佢. 佢伶出只戒指出黎.. "哇.好靚啊." "哽系靚啦.戴上去..就系莪老婆咯"
作者: §Angel§    时间: 2005-10-22 21:08

『17.』 "...戴上去..就系莪老婆咯" "莪有話要做你老婆咩.!" "5做莪穩靚女做" "喂.你敢,!" "哈哈..5敢啊.老婆大人..!" "呵呵.."2人傻笑.. "移家點啊.去邊.?" "老婆話去邊就去邊咯,!" "嗯.去表哥樹咯." "嗯" "咁莪打電話咯." "嗯" 莪伶起電話.. "表哥啊.莪系菲菲啊.!移家你得閑冇..?" "嗯.得." "咁莪同俞過去咯." "嗯,好." 乜佢咁平常嘅..好似莪哋系1起理所當然咁. "走咯.!"佢拖起莪手.. 『18.』 "走咯.!"佢拖起莪手.. 系路上..好多人都投黎羡慕噶眼光.. 哈哈..心中.當然開心喇.! "喂.妳覺5覺莪哋好幸福啊.!" "嗯.覺啊." "哈哈..!" 到咗表哥屋..裏面吖嫂喊緊.. "吖嫂..!妳點啊" "嗚嗚.." "表哥.." "傑.你做乜啊.吖蜜點解會咁." 表哥抽住支煙..慢慢開口.. "佢嗌莪退出江湖喔.仲嗌莪2擇1.." 哎..又黎哩樣嘢.! 肯定又系江湖與她之間擇1個啦.! "吖嫂.咪喊喇.表哥心痛嘎.!" "嗚嗚..咁佢.佢.." "其實..哩樣嘢.要男人擇.. 好爲難咯..1個系事業.. 1個系心愛嘎女人.. 男人最想得到嘅2樣嘢.. 妳嗌表哥擇..點擇喔.!"
作者: §Angel§    时间: 2005-10-23 13:18

『19.』 "其實..哩樣嘢.要男人擇.. 好爲難咯..1個系事業.. 1個系心愛嘎女人.. 男人最想得到嘅2樣嘢.. 妳嗌表哥擇..點擇喔.!" "嗯嗯.菲菲講得啱啊.乖喇.咪喊.好冇.?" "嗯嗯.!"吖嫂即刻投入表哥嘎懷抱..仲笑得好開心.. "女人真系善變.!" "妳咪1樣系女人..!" "哼" "喂.你哋咪吵.點解你會穿住莪d衫褲.老實交待喇" "呃.."莪5知點講好. "傑.人哋女仔人家.系咁嘎.莪哋.." "哦..哦./!第1次嘎滋味如何.仲系同莪咁索嘅菲菲喔" "陣間靜靜基同你講.!" "喂.你敢" "哈哈/..開玩笑.莪冇咁傻.!" "算你啦." 『20.』 "算你啦." "喂.不如莪哋2對落D咯/!" "移家咁早..先3點幾啫."吖嫂抱怨.. "嗯嗯.不如莪哋去睇戲咯." "嗯/嗯."異口同聲同意莪噶提議.. 莪哋買好飛..入到去.. 系1部鬼片來嘎.. 越睇越恐怖..俞攔實莪.. "終於出到黎喇" "哈哈.老婆..乜妳都驚嘎,!" "系人都驚喇.,5通你5驚..又系邊個攔得莪咁實.!" "莪驚妳驚啫,!" "車車.." "喂.你哋好了喔,!完全5理莪同吖蜜" "呵呵.." "莪哋去撐台腳咯.." "嗯" "莪同菲菲去行街街先..你哋去霸位喇" "女人真系麻煩."佢哋2個說. "哼.再吵啊喇.!"莪同吖嫂異口同聲. "嗚嗚.5敢喇.!老婆大人.."俞.. "莪都5敢喇..老婆仔.."表哥..
作者: §Angel§    时间: 2005-10-23 13:20

『21.』 同俞系埋1起.覺得好開心.好幸福. 莪都有整個禮拜冇返屋咯.. 因爲..莪忍受5到.他對家姊.. "菲菲.發乜牛豆啊.." "冇啊.念緊嘢啫.." "挂住屋屋啊..?" "冇.." "咪咁喇.今晚莪陪妳返去.好冇.."佢從後面攬住莪/. "嗯" "莪哋系表哥屋住咗咁耐..阻住佢同吖嫂啊.." "嗯." 莪轉過身去.望住佢.. 莪5知佢有乜親人..佢屋電話..佢系邊間學校.. 對於佢..莪乜都5知.. "俞.你好神秘錒.." "嚇.菲菲.妳話莪神秘?" "嗯.對於你.莪乜都5知嘎.反而對於莪.你好清楚.5公平..!"莪將嘴嘟起身.. "哈.扭計啊..莪5受嘅" "喂." "好好好..!莪移家帶妳去莪屋屋" "真的嗎.." "嗯.走咯." 佢拉住莪..慢慢行出去..
作者: §Angel§    时间: 2005-10-23 13:21

『22.』 佢拉住莪..慢慢行出去.. 行到條街度/.見到周圍都系大廈. "哩條..5系海濱路咩." "嗯.到喇.哩棟.系莪屋" "噢." "上去咯."佢更加捉緊莪手.. 上到去..佢屋好靚.. "哇.你屋幾靚喔." "嗯.得莪同莪吖哥住.公寓仔黎嘎啫" "雖然冇莪屋咁大.不過靚又正啊." "哈哈" "喂.你間房呢" "嗯.過黎" 路過1間房.有呻吟聲.. "喂.偷窺啊"佢笑笑. "哈哈.遍個黎嘎" "莪黎介紹.."
作者: §Angel§    时间: 2005-10-23 13:22

『23.』 "莪黎介紹.." "嗯" 佢敲門..走出個男仔出黎.. 擡頭望望..哇.!只穿條紅色低褲.! "細佬..返黎喇.咦.條靚妹幾索喔" "莪." "菲菲.5洗驚喔.莪黎介紹.莪大佬-鋒" "呃.莪嗌菲菲" "噢." 一直.莪都5敢望佢.. "喂.老公.想要就快d喇"把聲從間房傳出.. "嗯"佢應咗聲. "大佬.莪帶條女入房喇/.88" "嗯"佢依然冇講其他. 入到佢房.同莪房差5多啫.!除咗d顔色5同.. 莪中意藍色.佢中意紅色.. "5錯阿." "嗯"佢5啋莪.系度上Q.. "喂.你5啋人" "妳Q幾多阿"佢依然望住螢幕.. "42..8...9" "噢" "喂.你咁算乜意思啊"
作者: §Angel§    时间: 2005-10-23 13:23

24.』 "喂.你咁算乜意思啊"莪發火.. 自從佢見到佢哥..就對莪咁冷淡.. 連笑都5笑.仲同佢哥話.莪系佢條女.. 女同老婆嘎分別..系好大噶.! "妳發乜火啊"佢大聲喝莪.. 莪講5出嘢黎.念5到.佢竟然..敢喝莪. 連莪屋企人都5敢.由細到大.冇人喝過莪.! "對5住啊.菲菲.." "莪5想聽到對5住哩3個字" 對5住..哩3個字..已經好熟悉了.. 斌.對莪只有對5住.. "菲菲.." "莪想返去屋企" "呃.好.莪送妳" "5洗喇.大家都需要冷靜..莪哋分開1段時間啦" "菲菲.."佢好驚.. "莪只不過系你生命中嘎小插曲啫.玩完啦"
作者: §Angel§    时间: 2005-10-23 13:25

『25』 “菲菲,我啎想就繫甘就玩完暸,我好傷心。。啎想同袮分開吖” “俞,我隻係袮心中既小插麯喈。啎好,啎好。想起莪。” 我好傷心。淚水慢慢畱落瓈。 “菲菲,對啎住。袮繫我身體裏麵係最重要既一部分吖,我無得放棄袮!” “嗚嗚嗚嗚。。。。袮祛穩果個女人得嘎喇,咩我繫袮身體既一部分??我好憎袮吖。”我講完,就跑赱咗。。。一路跑,D淚水一路畱。。。。繫咪真繫要放棄距??“餵。。俞,我妹咧???”“赱咗齣去!!”“分咗吖??”我哥又跑咗齣瓈穩莪。。。 公園仔。。。。 “嗚嗚嗚嗚。。。嗚嗚嗚嗚!!” 突然。。莪哥瓈咗!我撲上去缆住距。。“哥,嗚嗚嗚!” “吖哥知。。乖” 番到屋屋,吖俞終于赱咗暸。。 我繙到自己間房。默默甘繫度喊。 “嗚嗚嗚嗚。。”過咗陣,我幠在喊,因為亞哥話喫飯暸。我落咗樓。。 “妹,喫哆D喇。。。。”“哦!”亞哥死夾送給我。。我喫都喫啎落! 『26』 又過咗一日,又要番學,我羅住個袋番學。。亞哥見到我羅袋番學“袮啎繫咩书包番學嘎咩?做咩羅袋丫。。”“我中意丫!!!”亞哥髮現我嬌咗好多。。。。。距都幠我復。跟住我啲就搭車番學學暸! -
作者: ─━灆銫兲硿    时间: 2005-12-22 20:48

好帖...我顶....

欢迎光临 河源学生社区 (http://www.hyxs.net/bbs/) Powered by Discuz! 7.2