标题: ___((.*:恏月月苃.♥馹記 ~`''斉斊紛享 [打印本页]

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-18 13:50     标题: ___((.*:恏月月苃.♥馹記 ~`''斉斊紛享

;●`、啢個儍婆婷婷啲××▂, 傑作*.

[em01][em01][em13][em05][em17]
作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-18 13:59

開動囖,,,,,從今天起硪的日記本搬傢喇 `~~譆譆哈哈 !

作者: BBQ    时间: 2005-6-18 14:21

我要不要也在这里写啊`哈哈

`````

[em04]友谊万岁
作者: 打靶女    时间: 2005-6-18 14:25

HOHO

又开张嘞~~~~``` 哈哈~~````

以候会常点来喝茶的啦~~~~``赫

[em05][em01][em01]
作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-18 14:26

硪鎮繫紺差?

點解鉨蹴繫要紺對我?

想起鉨,我就開始自卑...

鉨卑即傷硪記住...

硪對無住,自己!

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-18 14:33

愛情,昰一道無底啲迷

囿魜悟明嘞 栯朲用盡一生也沒能解開

就像有位悟透禪理的高人說過

[凡俗啲魜嘚愛情昰飛不過滄海啲,紅塵嘚紛擾繁雜折斷嘞祂啲翅膀]

作者: 打靶女    时间: 2005-6-18 14:41

差吗??你觉的你差吗?

不要因为他你就对自己怀疑~~~``

值得吗??是!!~~如果你觉得很爱他,什么也值得!!~~

但他不喜欢你的话..那你又觉得值得吗??

何必只为了他呢?!全世界又不是只有他一個男人~~`

何必为了一棵树放弃整片森林呢????

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-18 14:45

天上嘚一顆星隻有一顆昰自己嘚,失去祂就等于失去整個兲倥,

硪以為硪放下祂嘞,誰知道,一想起蹴痛,好痛~~

硪差,硪差,不然硪就不會這樣嘞 `~`

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-18 14:52

硪啲青春註定嘞孤單, 一輩子孤單

硪孤單嘚等待我嘚祂,

因為硪相信我啲祂一定會來

雖然不知道會昰誰,但是,我們不會陌生~~

因為上輩子已經相處好久好久~~

作者: BBQ    时间: 2005-6-18 15:38

!.旁人全卟贊同/.連情理也卟容 >?. |、.芿全情投入_傷都卟覺痛.&)!..

其实放弃也是一种爱`

作者: BBQ    时间: 2005-6-18 15:45

繫你概'. <‘永遠都繫你概!> 吾繫你概..*-+ (_辷丗兜吾會繫你概_)

其实现在的感情算什么>?`你要想想自己的付出值得吗>`?你爱的是一个值得你爱的人,吗??~不是你差,感情不是你一个人努力就可以的~```找真的属于你自己的幸福`

我们都支持你的`不要老是把自己锁在伤害中`

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-18 17:08

の﹒勉强冇幸福錒`×;_

[em01][em01][em01][em01]

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-18 17:12

咪困难有幾個best firend蹴嘚鳓`o'

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-18 17:20

想打猛``

想乐乐鳓``

作者: BBQ    时间: 2005-6-18 17:23

你们两个傻婆``~````吸烟有害健康

我可不干这种事````

我倒是想老公了~~```呵呵`````~`````

作者: 打靶女    时间: 2005-6-18 19:32

只是玩玩的~~~没吃下去的嘛~~~~

别怕哟~~````

好好~~~~`想老公哦~~~`5天都看不到他了~~~```

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-18 22:54

4条友仔同一個老公`

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 14:51

怎么天天都下雨啊`

讨厌`

作者: BBQ    时间: 2005-6-19 18:37

对啊`对啊`

讨厌死了`

```````````````````小小````快生日咯``

哈哈```````生日快乐哦`````

我们这几个人```我是老大`哦````

[em01][em01][em01][em01][em06]
作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-19 18:59

硪生日過日,齊齊祛文化大唉...

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-19 19:16

尋晚,岀祛裹陣,卑主角即魜激死啊,

我陪媛祛整頭髮,點知我把遮卑魜拎走左,

裹個男子唉硪等,硪僦等囖,距啲褞無到,硪話算喇,走人喇,裹陣好激氣嘎.,

點知,距拎住把遮,博命甘追住硪,甘都算喇,仲繫甘啦住硪,

繫都要硪拎裹把遮,暈死啊 ~~

[em03]
作者: 打靶女    时间: 2005-6-19 22:18

以下是引用BBQ在2005-6-19 1818的发言:

对啊`对啊`

讨厌死了`

```````````````````小小````快生日咯``

哈哈```````生日快乐哦`````

我们这几个人```我是老大`哦````

[em01][em01][em01][em01][em06]

你是老大???!!滚~~`靠边儿去!!!

我才是呢!!~~~~

[em03]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 22:21

覺嘚好假`
作者: 打靶女    时间: 2005-6-19 22:22

心情暴晤好吖!~~~~~~郁闷~~!!!![em06][em06]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 22:34

我0地到底識唔識0架`

點解我会覺嘚甘嘅假0架` 好似係吹出嚟嘅甘``

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-19 22:35

咩好假啊 `?
作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 22:41

唔知點话你知啊`
作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 22:52

听日电话就俾人停机了`

郁闷``

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 22:56

甘麦me啲同桌打左几次电话俾我

我都冇接到`` 有少少挂住佢添``

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 23:04

Sorry锕 ``

我唔想0架``

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 23:05

伱竟然瞒住我`` 唔话我知``

你系咪想死錒`??

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-19 23:08

呢2日做乜都俾人管住``

我就嚟死鳓``呢样唔嘚0個样唔嘚`

作者: 打靶女    时间: 2005-6-20 15:45

奶得~~~``Tt講嘢晤好咁深奥得晤得吖~~~

你知我地冇乜文化听晤明噶喇~~~~~

講清楚D~~~````````

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-20 18:08

T"『 Pink lOve 』 搞到我喊都喓死甘制錒`

喊就好了`` 喊下喊下又笑嚟``

面度流紧眼泪架么]]又系度笑``

成個傻婆样`` 好采屋屋冇人接``如果唔咪眞系羞家死囖~~

好籦意呢個古仔錒``

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-20 18:13

将我心入边嘅眼泪已经流左3分1出嚟(平时喊唔出嘅0個啲)

媽叉啊!!點解冇個人甘對我架~~~>

[em03][em03][em03][em03][em03]
作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-20 19:39

對無住,今日姖問左我繫乜因為姖而傷心, 裹陣自己都覺得冇乜,第一感覺僦繫侑朲講佐囖, 雖然我吾知繫邊個,也都懷疑繫距,但繫,我個心唉我相信距, 所以我相信,就算繫距,我都吾怪距嘎,哩個繫事實啊嘛,冇必要隱瞞啊,所以我僦同距釹朋友講,鉨冇乜對無住我,哩個繫距即選擇,就算距吾同鉨一齊,都冇可能會同我一齊嘎.... 之后姖好耐好耐都冇囬我信息啦.... 裹陣睇梗我中意睇即死神,原本心情好靚嘎,同哥哥一齊睇,笑到眼淚都岀曬嘎,點解因為姖幾句,我僦笑的好僵... 霖霖自己真繫好傻啊,哩幾日裝嘚好開心,夜晚僦自己繫房間寫日記,寫裹陣好纍,訓又訓吾着,最終我難逃一死,裏幾日夜晚僦博命甘喊佐...相信自己可能活嘚更好,所以,努力生存啦~~
作者: 打靶女    时间: 2005-6-20 23:34

哈哈~~~~我都好中意"『 Pink lOve 』吖~~`````

媽叉~~````粉头~~``哈哈~~~```劲中意

越来越爱粉红色咯

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-21 00:12

看到祂嘚相片髮現自己好像他,

記得好久沒聽到祂的聲音嘞,

靠着第一次見麵時嘚錄音麳記得祂的聲音.....

好可憐吧~~~?

可是硪覺得好倖福,想聽祂唱歌隨時都可以~~

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-21 00:15

明明知道距丄梗.卻不知如何開口..

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-21 08:35

55555555~~

我屋企圳水啊.好緊要啊 `~~

死火,傢正傢姐吾知點祛攷試啊 ~~

我點祛行街街啊`~?

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-21 23:35

小小明天就生日了``

可是下大雨耶`` 眞扫兴`

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-22 13:35

好难揀錒`

前途@老友`!

我揀邊样`` 去東源读,唔去東源读`

點啊`` 邊個可以帮到我啊??教下我啊```

去左就冇嘚同你0地一起``

........

但系妈mi讲得都冇错錒``

55555555555~~~ 喊死我嘞..點啊 ..

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-22 13:38

嗚嗚嗚``

點算錒``

作者: BBQ    时间: 2005-6-22 15:04

路自己选择吖``不要后悔就好!

我吗MI也这样说吖!!我也觉得她说的没错,我不想让他们失望!

作者: BBQ    时间: 2005-6-22 15:07

小小``~``昨晚睡死了忘了跟你说!生日快乐!

西西~~```没关系吧>?

[em04][em04]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-22 19:12

我惊我揀错路咋`

第时自己又嚟后悔`

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-23 13:24

以下是引用BBQ在2005-6-22 15:07:28的发言:

小小``~``昨晚睡死了忘了跟你说!生日快乐!

西西~~```没关系吧>?

沒什么啦,有心僦好啦 `~
作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-23 13:25

以下是引用简單而隆重在2005-6-22 1919的发言:

我惊我揀错路咋`

第时自己又嚟后悔`

乜路啊` ?

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-23 13:26

尋晚,雖然繫我生日,但繫好無聊啊,因為落雨都冇同滴F玩..

作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-23 13:38

得閑入麳坐坐啦 ..

http://www.okeb.com/diary/index.asp?user=釟嘙

硪即日記蒲...

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-25 22:07

好闷錒`

日日都唔知做乜好`

作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-25 22:15

我0地本来係4条友仔一斉行街街架么`>^&!!

点解E+静番唡個咗嘅`>??

[em01][em01][em06][em06][em06]
作者: 打靶女    时间: 2005-6-26 17:27

以下是引用简單而隆重在2005-6-22 1315的发言:

好难揀錒`

前途@老友`!

我揀邊样`` 去東源读,唔去東源读`

點啊`` 邊個可以帮到我啊??教下我啊```

去左就冇嘚同你0地一起``

........

但系妈mi讲得都冇错錒``

55555555555~~~ 喊死我嘞..點啊 ..

Tt~~```````我就希望你諫我地喇~~```我地E+至多可以一齐一年喇~~``

过都过要过埋呢一年喇~~`D事以后至講喇~``以前就话冇得諫啫``E+有得俾你諫

你又话唔知点諫~``服佐你喇~``

Тí ~~``听话喇~~``我冇佐你晤得架~~``你G噶~~!!!

[em06][em06]
作者: 吖毭侸    时间: 2005-6-26 19:26

!!!
作者: BBQ    时间: 2005-6-27 19:34

以下是引用打靶女在2005-6-26 1735的发言: >

Tt~~```````我就希望你諫我地喇~~```我地E+至多可以一齐一年喇~~``

过都过要过埋呢一年喇~~`D事以后至講喇~``以前就话冇得諫啫``E+有得俾你諫

你又话唔知点諫~``服佐你喇~``

Тí ~~``听话喇~~``我冇佐你晤得架~~``你G噶~~!!!

[em06][em06]
你冇佐我得晤得架???你系5系一漾薈甘紧我伽??[em04][em04][em13][em13]
作者: BBQ    时间: 2005-6-27 19:36

~~~~~~~~~~~5恏又嗌硪去食屎窝
作者: 简單而隆重    时间: 2005-6-30 21:43

甘麦M錒`

痛足死一日`` 晕死

又考试` 唉``

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-1 11:51

仲有最后一科嘞`

Happy!!

[em01][em01][em01][em05][em05]

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-1 12:03

E+最了解我嘅0個個人仲係唔係你錒`??

點解我地好似唔同以前甘F咗嘅``!!

作者: 打靶女    时间: 2005-7-1 18:46

以下是引用BBQ在2005-6-27 1927的发言: ] 你冇佐我得晤得架???你系5系一漾薈甘紧我伽??[em04][em04][em13][em13]

赫赫~~``````你死左至算喇~```挖鉲鉲~~!!

哈!~~講笑咋~~大家都系我既F吖嚒~~``点会晤着紧窝~~!!!1

[em01][em01][em01][em01][em05]
作者: 打靶女    时间: 2005-7-1 18:50

以下是引用简單而隆重在2005-7-1 12:03:22的发言:

E+最了解我嘅0個個人仲係唔係你錒`??

點解我地好似唔同以前甘F咗嘅``!!

Tt~~!!^^^^_- 我發觉你近排咧~~講嘢几深奥吓窝~~~!!我D晤明窝~~``

究竟乜事吖???我D F藜咖嘛~~``咩事都要摊开藜講囖~~好晤好?___--

[em06][em06][em07][em08][em09][em11][em12]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-1 18:57

唔咪我唔攤開嚟講錒``!

依係我唔知點同妳講錒``!

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-1 22:36

暂时既分离带来以后既幸福啊....

以后我地返来好无好啊,2008年奥运会,我地一齐去啊,

到果阵我地大学噶拉,可以去旅游,大家一齐好无好啊,约定拉,

一定要返来噶....

如果我地高中分开左,我地都要联络噶!!

作者: 打靶女    时间: 2005-7-2 12:26

好好好~~`````點都好@!~~只要我D系G FD !!~~__-

丛来我们都是G FD

[em03][em03][em03][em01]
作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-4 00:13

努力加油,努力加油,大家一齐拉。.

我去广州睇靓子睇到流口水啊,虽然无系第一次,

但系次次都流口水既!!

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-4 10:17

尋晚同小小 cc 樂樂 狗狗

出咗去` 雖然只係行咗陣, 不過都已經好Happy嘞`

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-4 19:38

忽然閒覺得我o地好猛啊`

日日都影大頭頭``

個個都愛上咗影相``

作者: 打靶女    时间: 2005-7-4 19:46

以下是引用简單而隆重在2005-7-4 1005的发言:

尋晚同小小 cc 樂樂 狗狗

出咗去` 雖然只係行咗陣, 不過都已經好Happy嘞`

赫赫~~~```[em04][em04]漥鉲鉲~~~`真系好HA吖

我DI诎到去好似癜婆甘~~`鉲鉲

一講完话荟晤徻见到老公~~``就即刻T到老公筒狗沟喇~~!!!

铪铪~~~~放假真开心!!~~HOHO

晤G攞成绩果徻点死呢??!!~~

[em05][em07][em01]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-4 19:55

聽日就開家長會了`

驚驚啊` 頭先仲岩岩俾人鬧元``

聽日..... 唉.....

陰公囖``~~~

作者: 打靶女    时间: 2005-7-5 14:06

[em06][em06]惨惨吖~~````

今次轮到我要离开你DI喇~~`````

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-5 14:23

又乜事啊`?

哩排甘多人离开噶`~~

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-5 22:28

今日开左家长会啊..我成绩好差啊..

55555555!!

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-5 23:57

讲真啊,哩几日好开心啊...同以前DF玩的好颠啊.. 成个人都开心左啊...但系一上网睇到巨.. 个心就好似卑乜吉甘吖... 真系好痛好痛啊!毛人明白哩种感觉噶... 如果有日巨真系返来..我要点开口卑返条链巨锕? 好烦啊... 我成日问自己:真系甘中意巨乜?咩就系见过几次.. 贪巨靓仔这么..有几爱接... 但系无系甘噶!我真系觉得好放无低啊.. 果日巨话巨同巨所谓既女朋友嗌交.... 之后个女子又话巨地分做... 今日又话好返拉...乜意思接..点解我会知道哩D野噶~~ 黑人憎!!

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-6 09:57

個個都要轉學啊`` 陰公``

妳嘅成績仲差啊` 甘我點先`~~

我仲以爲甘晚我會點死添``

古唔到老媽子靜係話咗我2句就冇乜了``

唔知cc點咧`` 佢好似好傑甘啊```

[em01][em01][em01][em01][em01]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-6 10:03

以下是引用吖毭侸在2005-7-5 2326的发言:

讲真啊,哩几日好开心啊...同以前DF玩的好颠啊.. 成个人都开心左啊...但系一上网睇到巨.. 个心就好似卑乜吉甘吖... 真系好痛好痛啊!毛人明白哩种感觉噶... 如果有日巨真系返来..我要点开口卑返条链巨锕? 好烦啊... 我成日问自己:真系甘中意巨乜?咩就系见过几次.. 贪巨靓仔这么..有几爱接... 但系无系甘噶!我真系觉得好放无低啊.. 果日巨话巨同巨所谓既女朋友嗌交.... 之后个女子又话巨地分做... 今日又话好返拉...乜意思接..点解我会知道哩D野噶~~ 黑人憎!!

呢種feel我都試過.....

第時唸起嚟,咪覺得自己好傻囖!!

到E+我都唔知自己放底咗佢未`!!

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-6 14:47

真系觉得好辛苦咯!

不过咧...我会努力噶拉!!

化悲哀为力量..

努力读书`~~

加油!!

作者: 打靶女    时间: 2005-7-6 16:02

唉唉唉~```` 突然觉得前途很迷惘錒~~

真的不想这样~```并不是我想要的

作者: BBQ    时间: 2005-7-6 16:52

唉`唉````

5想散`

`````````````````````````````````5想吖`

[em06]
作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-6 22:36

哎..今日..无端端卑人赏左一餐大道理!!
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-7 11:22

聽反個首歌``忽然間好掛住佢錒`

[em11][em11][em11][em11]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-7 11:30

日日o係屋屋好悶啊...

兩個傻婆cc&tt 日日早起身睇電視

傻到死``

[em05][em05][em06][em06][em07][em07][em05][em06]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-7 11:38

聽日要翻學校摞作業錒`

有少少掛住啲同學仔添....

pp好耐冇見你了... 真係一日唔見如隔3秋錒``(咵咗啲,仲有我係唔搞機o架)

<o係度搞搞陣冇幫衬>

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-7 13:40

哎..

系屋屋简直生不如死啊!!

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-7 13:44

点解次次M果阵,心情特别差既?

仲好大火甘啊!!

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-7 15:10

會心情唔好咩``

點解我唔覺嘅`?? 都差唔多錒``

有咪係甘...

次次講到m我都會唸起``吖青講嘅'好似d o者喱擁出嚟甘' 哈哈.....

我好核突錒.. o係度講埋呢啲也...

作者: 打靶女    时间: 2005-7-7 15:36

以下是引用简單而隆重在2005-7-7 1101的发言:

日日o係屋屋好悶啊...

兩個傻婆cc&tt 日日早起身睇電視

傻到死``

[em05][em05][em06][em06][em07][em07][em05][em06]

鉲鉲~~```赫赫``系吖`好中臆]百份百感觉}吖~~``

(嚌天大聖孫晤空( 都晤晤错吖~~`

铪铪~~`勁傻吖~~`

[em01][em01][em04]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-7 22:09

死小吳我憎死妳錒``

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-8 14:37

原来[吾讲得]甘黑人憎噶`?

枉我以前甘中意巨啊`!!

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-8 14:49

對吖`

看錯了他`

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-8 16:47

甘嘜幫媽咪辦事``

甘大個女第一次去稅務局``

哈哈~~ 蠻爽滴~~~

[em01][em01][em01]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-8 16:50

哈哈 ~~~

甘晚去飛髮` Happy ——~

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-8 17:16

TMD 你是不是非跟我作對不成....

. 操你娘的——~``

作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-8 19:08

TMD??

???蔑?

作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-9 10:06

TMD就是他媽的
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-9 10:12

飛完髮爽曬

嘛哩嘛哩哄衰運全部飛走曬, 要轉好運了!! 哈哈——~ (好弱智錒)

仲係俾吖雷剪最心定錒` 佢點見我都覺得好睇錒`

[em01][em01][em01][em01][em01]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-9 10:21

尋晚同豬琳&小小行緊o個陣,無啦啦講起佢..

佢尋晚竟然打電話嚟錒`

一聽把聲就好熟,,,就係唸唔起佢係邊個,,,,, 同佢講咗十機分鐘至知係佢,,,

(根本就冇唸過會係佢打嚟)

我真係好蠢錒.... 鬱悶ing~~

[em06][em06][em06][em11][em11]
作者: 吖毭侸    时间: 2005-7-9 12:09

我蠢..我无知道你话边个巨窝..好多人打电话来啊![em08]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-9 12:59

妳個哎呀細佬囖``
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-9 13:21

俾佢吵住唔俾我訓覺`

攰死我了... 最未我咋訓著咗,, 佢就cup咗了,,,

甘朝9點零pp就打電話嚟嗌我起身,,, 暈死

好不容易等到一晚可以沒人打電話來`

點解我嘅命運會甘坎坷 .. 個個都唔俾我覺覺,,!!

[em06][em06][em06]
作者: 简單而隆重    时间: 2005-7-9 13:24

終于都到咗100樓了,,

霸位先。。。

[em01][em01][em01]

欢迎光临 河源学生社区 (http://www.hyxs.net/bbs/) Powered by Discuz! 7.2